PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.

Prištići

Akne na licu, akne na bradi, akne na vratu, akne na leđima...Akne su upalno oboljenje kože. Kad žlijezde lojnice pojačano proizvode sebuma (to stanje se zove seboreja), suvišak sebuma počinje ometati prirodni proces u kojem koža odbacuje rožnate stanice (keranocite). U izvodnom kanalu folikula stvara se nakupina loja i odbačenih rožnatih stanica. To je tlo podložno za razvoj bakterija što dovodi do upale i nastanka akni.

Prvi i najvažniji korak kod njege lica je čišćenje. Lice redovito umivajte Gelom za umivanje s hamamelisom. Kod akni na leđima, ovim Gelom za umivanje svakodnevno perite lice i tijelo. Temeljito čisti pore i uklanja suvišnu masnoću, koja dovodi do nastajanja akni i mitesera, a da pri tom ne isušuje kožu. Umivanje lica dovršite Tonikom lavanda. Nježan, s cvjetnim hidrolatom lavande iz BIO uzgoja, odstranit će eventualno zaostale nečistoće, umiriti kožu i neutralizirati učinak tvrde vode. Nakon čišćenja nanesite na lice (ili leđa, ako su akne na leđima) Kremu s čajevcem. Čajevac ima protuupalni i antimikrobni učinak na kožu. Ako su akne jake i gnojne, umjesto Kreme s čajevcem, koristite Probiotik kremu. Ona sadrži aktivni sastojak koji djeluju poput prirodnog antibiotika. Za noćnu njegu prije kreme nanesite nekoliko kapi Ulja noćurka. Nemojte se bojati da će ovo ulje dodatno „zamastiti“ Vašu kožu. Upravo suprotno! Hidrirat će kožu, a neće začepiti pore već će ih lagano otvoriti i potaknuti njihovo čišćenje od nakupina loja i odbačenih rožnatih stanica. 

 

 

 

Gel za umivanje s hamamelisom 11,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (17)
Ekološki čistač, dermatološki prilagođen svim tipovima kože
Tonik lavanda 13,50 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (5)
Samo nekoliko kapi ovog tonika neutralizira učinak tvrde vode.
Ulje noćurka za dehidriranu kožu 15,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (33)
Obnavlja površinski sloj kože i sprječava dehidraciju. 100% prirodan. Certifikat NATRUE.
Krema s čajevcem smanjuje pojavu prištića 17,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (13)
Za osjećaj svježine i ugode bez isušivanja kože.
Probiotik krema za obnavljanje vrlo oštećene kože 21,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (21)
Prva hrvatska probiotička krema. ZLATNE MEDALJE za inovativni proizvod. ZLATNA Arca 2005. GOLD AWARD Inpex SAD 2013. ESTETICA PREMIUM PRODUCT 2021 po ocjeni žirija eminentnih hrvatskih dermatologa.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.