PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.
PRIRODNI, ZNANSTVENO UTEMELJENI PROIZVODI. NIKEL KOZMETIKA JE IZGRAĐENA NA 20 GODINA ISTRAŽIVANJA.

Politika kvalitete

Tvrtka PRIRODA LIJEČI d.o.o. usmjerena je na kontinuirani razvoj i unapređenje svojih usluga i proizvoda s ciljem postizanja stalnog zadovoljstva klijenata kao i svojih zaposlenika koji su jedan od temeljnih resursa tvrtke.

Želimo pružati visokokvalitetne usluge i proizvode u područjima maloprodaje bezreceptnih lijekova i medicinskih proizvoda, pružanja usluga farmaceutsko-kozmetološkog savjetovališta te u proizvodnji prirodne kozmetike za njegu lica i tijela uz korištenje svih naših raspoloživih resursa (ljudi, znanja, iskustva, opreme) te razvijati dugoročne odnose s našim klijentima.

Kvalitetom naših usluga i proizvoda te dobrim poznavanjem potreba naših klijenata želimo zadržati i povećavati njihovo zadovoljstvo kao glavne preduvjete njihove i naše poslovne stabilnosti, napretka i razvoja.

Želimo stalno unapređivati sve aspekte našeg poslovanja kroz implementaciju procesa upravljanja kvalitetom, poticajnu radnu okolinu i timski rad uz osiguranje otvorene komunikacije s našim zaposlenicima, klijentima, partnerima i dobavljačima.

Stalno poboljšanje naših internih procesa te kvalitete maših proizvoda i usluga uz neprekidno usavršavanje i razvoj čine osnovu na kojoj gradimo našu budućnost. 

Ostvarivanje ciljeva postavljenih ovom politikom je stalan zadatak svih zaposlenih.

Zagreb, 03.03. 2014.
Direktorica: Mirjana Brlečić, mag. pharm.

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.