NiKEL VAM DARUJE LJETNI POPUST 30 % NA SILKY LINIJU ZA HIDRATACIJU, UMIRENJE I OSVJEŽENJE KOŽE
NiKEL VAM DARUJE LJETNI POPUST 30 % NA SILKY LINIJU ZA HIDRATACIJU, UMIRENJE I OSVJEŽENJE KOŽE

Proizvodi protiv strija

Strije su oštećenje vezivnog tkiva nastalo uslijed prebrzog rastezanja kože. Zašto nastaju strije? Zbog naglog rastezanja kože kad se vezivno tkivo ne može tako brzo prilagoditi naglom rastu, nastaju oštećenja. Strije su ožiljci na koži u obliku razgranatih tanjih i debljih linija.

Područje na kojem nastaju strije su dijelovi tijela na kojima je koža najviše izložena rastezanju. Zato je njega tijela za područje izloženo strijama izuzetno bitna. To su prije svega trbuh, bokovi, bedra i stražnjica, ali strije mogu nastati i na ramenima, grudima, nadlakticama. Kod trudnica strije najčešće nastaju na grudima, trbuhu, bokovima, bedrima i stražnjici, a kod djece u pubertetu, zbog naglog rasta, strije obično nastaju na donjem dijelu leđa. Jednom kad strije nastanu, ne mogu u potpunosti nestati. Na njihov nastanak se ipak može utjecati, stoga je potrebno na vrijeme krenuti s njegom kože kako bi se ojačala njena elastičnost. Tu će učinkovito pomoći Nikel preparati za elastičnost i tonus kože. Sadrže BIO ekstrakte, hladno prešana biljna ulja i visoki udio E vitamina iz pšeničnih klica. Koristite ih svakodnevno za njegu svoje kože, a posebno za njegu za vrijeme i nakon trudnoće kao i za njegu djece kod ubrzanog rasta.

SILKY Ulje za tijelo ulje za njegu i masažu
21,00 € 14,7 €
- +
Brzo upijajuće, visokoučinkovito ulje sa snažnim biljnim sastojcima za intenzivnu hidrataciju, njegu, učvršćivanje, glatkoću i zaštitu za vidljive rezultate.
SET Lijepa i trudna
27,00 € 21,6 €
- +
Masaža tijekom trudnoće je ugodna, zdrava i potrebna! Uživajte u njoj!
Ulje protiv strija s mandarinom 14,00 €
- +
favoritefavoritefavoritefavoritefavorite Recenzije (2)
Nježno daje koži sve što joj treba za elastičnost i tonus
Mlijeko protiv strija s pšeničnim klicama 13,00 €
- +
Ugodno mlijeko za svakodnevnu njegu

BUDIMO U KONTAKTU!

ZA POSEBNE PONUDE I POPUSTEZahvaljujemo se na Vašoj prijavi.