🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚
🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚

Tonici

Bezalkoholni tonik za lice nezaobilazni je proizvod u skincare rutini. Brojni su benefiti ovog holy grail proizvoda. Osim što uklanja zaostale tragove šminke i nečistoća, tonik će vratiti vlagu koju smo uklonili pranjem, umiriti kožu i, osobito važno, neutralizirati učinak tvrde vode. Tonik priprema kožu za ostale proizvode koje nanosimo nakon čišćenje, poput ulja, seruma i kreme. Kad ga jednom isprobate, postat će vam nezamislivo da ga nakon umivanja ne nanesete na svoju kožu.

Najbolji tonici za lice očistit će vašu kožu te umirujuće djelovati na njegu lica. NiKEL blagi bezalkoholni tonici, s mirisnim hidrolatom latica ruže i cvjetova lavande. Čišćenje dovršite, ovisno o stanju svoje kože, jednim od ovih tonika. Tonik ruža za normalnu i suhu kožu, osim što će je osvježiti i umiriti, izvrstan je oblog za umorne oči! Tonik lavanda za mješovitu i masnu kožu, ublažava nadraženost, uravnotežuje lučenje sebuma. Tonik s biljnim matičnim stanicama za očuvanje najvrjednijih, matičnih stanica naše kože. Obnavlja epidermu, sprječava gubitak vlage. Štiti kožu od vanjskih faktora starenja UV-zraka i zagađenja. Idealan za sve tipove kože i za svaku dob. Po potrebi, možete ga - samo jednim potiskom na sprej-pumpicu - nanijeti i tijekom dana i povrh šminke za trenutno osvježenje i blistavost svoje kože! Koristite ovaj tonik i prije nanošenja UV zaštitnih proizvoda. Vaša će koža uzvratiti blistavom svježinom!

 

Energizirajući tonik s matičnim stanicama zelene jabuke 18,57 €
139,92 kn
- +
Recenzije (6)
Idealan za sve tipove kože i svaku dob
TONIK Alpska ruža s matičnim stanicama alpske ruže 33,18 €
249,99 kn
- +
Recenzije (7)
Inovacija - potpuno novi pristup u njezi kože. Dobitnik je zlatnih medalja na svjetskim izložbama inovativnih proizvoda u SAD-u i EU.
Tonik ruža 13,27 €
99,98 kn
- +
Recenzije (8)
Za svježinu i novu energiju vaše kože. Neutralizira učinak tvrde vode.
Tonik lavanda 13,27 €
99,98 kn
- +
Recenzije (5)
Samo nekoliko kapi ovog tonika neutralizira učinak tvrde vode.