🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚
🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚

SILKY Ulje za lice

obnavlja. smanjuje bore.

SILKY Ulje za lice za suhu kožu

Intenzivno obnavljajuća formula topi se u koži kako bi je trenutno nahranila, hidratizirala i zaštitila

15 ml

Recenzije (1)

26,50€
199,66 kn
- +

Dragocjeno do posljednje kapi! Čuva i obnavlja epidermu, smanjuje bore i pomaže koži da vrati prirodni sjaj. Ono je idealna podloga za svaku kremu, a sastoji se od energizirajuće kompozicije čistih esencija i hladno prešanih ulja sjemenki jojobe, badema, divlje ruže, pasiflore, mandarine, naranče, iglica ružmarina i cvjetova smilja. O djelotvornosti ovog ulja bogatog vitaminom E, govori i podatak da je dovoljno nanijeti dvije do tri kapi dnevno.

< Sastojci proizvoda >

Savjet za zdravlje i ljepotu

Za ljepotu i zaštitu svoje kože, rutinu njege počnite Silky Anti-Wrinkle tonerom. Nanesite ga jednim potiskom na sprej pumpicu na čistu kožu lica, vrata i dekoltea. Zatim nanesite kremu.

Primjena

Na lice se nanosi dvije do tri kapi ove energizirajuće kompozicije hladno prešanih biljnih ulja i čistih esencija koja čuva i obnavlja epidermu, smanjuje bore i pomaže koži da vrati svoj prirodni sjaj. Izvanredna je podloga za svaku kremu.

Rezultat

Svilenkasta, bogata tekstura koja se brzo upija odmah se upija u kožu za trenutne dobrobiti. Koža postaje hidratizirana sa zdravim i blistavim sjajem.

Upotpunite njegu

SILKY Krema za lice za sve tipove kože 23,85 €
179,70 kn
- +
Recenzije (5)
Luksuzna i hidratantna krema koja potče prirodne procesa pomlađivanja kože

Iskustva korisnika

Ana

Obožavam Nikelova ulja. Isprobala sam ih sva. Zaljubljena sam u Eliksir protiv bora s 12 biljaka, a sada i u Silky ulje! Potpuno je drugačije od svih! Koji put, prije spavanja, na čistu kožu nanesem samo ovo ulje. Koji umirujući osjećaj! A koža ujutro nevjerojatno glatka!

Napišite nam svoja iskustva

Preporuka za dodatnu njegu: