🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚
🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚

Kreme za ruke i stopala

NiKEL posebna njega za ruke i nokte prirodnim uljima i vitaminima koji će ih zaštititi i nahraniti. NiKEL posebna njega za stopala, da bi ostala meka i zdrava, s ekstraktima koji omekšavaju grubu kožu i natiske, a stopalima daju osjećaj lakoće, svježine i zdravlja.

NiKEL posebna njega za ruke i nokte biljnim ekstraktima, biljnim esencijama i prirodnim vitaminima koji će ih zaštititi i nahraniti i kožici oko noktiju dati mekoću i podatnost. Kako bi bila učinkovita, važno je nakon svakog pranja ruku nanijeti kremu na ruke, od vrška prstiju prema gore.

Jednako tako NiKEL posebna njega stopala, za osjećaj lakoće, svježine i zdravlja. Naše noge i stopala nose cijelu težinu našeg tijela. Ovaj dugotrajni napor zahtjeva njihovu pažljivu njegu i to ne samo zato da bi estetski bila lijepa, već posebno za to, da ih održimo potpuno zdravima.

Hyaluron Krema za ruke +B+E vitamin 17,25 €
129,97 kn
- +
Recenzije (1)
Intenzivno obnavlja lipide u koži i štiti kožu od iritacija.
JABUKA Brzoupijajuća krema za ruke 6,63 €
49,95 kn
- +
Recenzije (3)
Moć regeneracije za ruke koje čestim pranjem i upotrebom dezinficijensa isušujemo i oštećujemo.
Krema za ruke s pantenolom 5,31 €
40,01 kn
- +
Recenzije (5)
Ugodna, kremasta tekstura koja se trenutačno upija i čuva kožu od starenja.
Pete i stopala regenerativni balzam 7,30 €
55,00 kn
- +
Recenzije (5)
Omekšava kožu, ublažava natiske i zadebljanja