🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚
🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚

Proizvodi za oči

Koža oko očiju nježna je i tanka, samim time i njena hidrolipidna barijera je tanja i sklonija gubitku vlage, a tu je i manje elastina i kolagena pa koža oko očiju brže gubi elastičnost. Dehidratacija dovodi do preuranjenog stvaranja tankih linija i bora, ali i stvaranja „jastučića“. To su razlozi zbog kojih je područje oko očiju potrebno njegovati aktivnim sastojcima koji pomažu u zadržavanju vlage, umanjuju vidljivost podočnjaka, zatežu sitne linije i bore i posvjetljuju sjene ispod očiju, kako bi se odgodili i smanjili znakovi starenja.

Bitno je koristiti pravu kremu za područje oko očiju jer je koža oko očiju osjetljivija od kože lica pa krema kojom njegujemo lice može biti prejaka i agresivna za njegu ovog nježnog područja kože. Zato se za njegu područja oko očiju koriste specijalne kreme namijenjene upravo njezi nježne kože oko očiju. Prve bore javljaju se već u dvadesetima. To je i vrijeme u kojem se i preporučuje upotreba hidratantne njege za područje oko očiju kako bi se spriječile mimičke bore i reducirali podočnjaci. Umor i beživotna koža oko očiju, otečenost ili tamni krugovi, razlozi su zbog kojih koristimo korektore koji ih skrivaju, ali i isušuju. Važno je prije korištenja šminke na područje oko očiju nanjeti Kremu oko očiju s kestenom ili Nikelhidris intenzivnu kremu oko očiju. Osim hidrirajućeg kompleksa ove kreme sadrže ekstrakt sjemenki kestena koji djeluje na posvjetljivanje i smanjenje otečenosti. Kod jako isušene kože oko očiju izvanredno obnavljajuće će djelovati Balzam protiv bora oko očiju s bademom. Serum protiv bora oko očiju sa smiljem za ublažavanje već nastalih bora. Nikelift intenzivna krema protiv bora oko očiju za intenzivnu njegu protiv već postojećih bora oko očiju. Hyaluron A+E vitamin Balzam oko očiju za noćnu njegu oko očiju i izražene bore, koži daje volumen i djeluje protiv opuštenosti. 

SILKY Serum oko očiju za sve tipove kože 25,00 €
188,36 kn
- +
Recenzije (3)
Sveobuhvatna inovacija formulirana za borbu protiv vidljivih znakova starenja, oštećenja i stresa, dok istodobno potiče čvrstoću i hidrataciju za svjež, obnovljen izgled.
Balzam oko očiju i usana s bademom 9,95 €
74,97 kn
- +
Recenzije (9)
Trenutno relaksirana i umirena koža oko očiju
Serum protiv bora oko očiju sa smiljem 11,28 €
84,99 kn
- +
Recenzije (12)
Božanstveni serum koji odgađa starenje.
Hyaluron Balzam oko očiju +A+E vitamin 18,58 €
139,99 kn
- +
Recenzije (5)
Bogati balzam za dubinsku njegu protiv bora i isušene kože oko očiju.
Krema oko očiju s kestenom 9,95 €
74,97 kn
- +
Recenzije (19)
Zbogom otečenosti i podočnjacima.
NIKELHIDRIS oko očiju Intenzivna hidratantna krema oko očiju 39,15 €
294,98 kn
- +
Recenzije (3)
Podočnjaci i otečenost ublaženi, ostaje samo blistav pogled.
NIKELIFT oko očiju Intenzivna krema protiv bora oko očiju 39,15 €
294,98 kn
- +
Recenzije (5)
Bogata krema koja ublažava bore