🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚
🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚

Proizvodi s hijaluronskom kiselinom

Hijaluron kožu čini čvrstom, napetom, sjajnom i djeluje na ublažavanje bora. U kombinaciji s vitaminom C to je djelovanje pojačano. NiKEL kolekcija proizvoda s hijaluronom i vitaminima nagrađena je s osam zlatnih medalja na svjetskim izložbama inovativnih proizvoda u Americi, Kanadi, Aziji, Rusiji i EU.

Hijaluronska kiselina tzv. hijaluron je jedan od sastavnih elemenata naše kože zbog čega je odgovorna za njezin mladolik izgled, a proizvode s hijaluronom sve više koristimo u njezi lica. Proizvodi je sama koža putem stanica vezivnog tkiva donjeg sloja. Upravo je hijaluronska kiselina zaslužna da koža djece sadrži čak 65 posto vode. Starenjem dolazi do smanjenja njene količine što dovodi do nastanka suhe kože i bora. Hijaluronska kiselina ima veliku molekularnu masu, no, bez brige, hijaluron iz linije Nikel HYALURON+VITAMINI nalazi se u obliku soli, dovoljno male molekule koja ulazi u duboke slojeve epiderme. Dodatno oduševljava što ovo nije još jedna linija kozmetike s hijaluronom u nizu, veliku razliku čine pomno odabrani vitamini koji imaju ulogu da štite i obnavljaju kožu i potiču sintezu kolagena!

Hyaluron Serum +C+E+B vitamin 26,54 €
199,97 kn
- +
Recenzije (13)
Intenzivan revitalizirajući serum za sve tipove kože.
Hyaluron Balzam oko očiju +A+E vitamin 18,58 €
139,99 kn
- +
Recenzije (5)
Bogati balzam za dubinsku njegu protiv bora i isušene kože oko očiju.
Hyaluron Krema +C+E vitamin 23,89 €
180,00 kn
- +
Recenzije (15)
Vitamin C stimulira stvaranje proteina kolagena koji je važan za održavanje mladenačkog izgleda kože i odgađanje pojave znakova starenja, primjerice bora.
Hyaluron Noćna krema +A vitamin 23,89 €
180,00 kn
- +
Recenzije (15)
Bogata umirujuća krema za suhu i vrlo suhu kožu.