🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚
🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚

Kolekcije

SILKY linija NATRUE

NiKEL kozmetika, mnogostruko nagrađivana za inovativnost, prirodnost i čistoću te posjeduje internacionalni certifikat ECOLOGY FUND, s ponosom predstavljamo liniju SILKY koja nosi najzahtjevniji certifikat za prirodnu kozmetiku, certifikat NATRUE.

Maslina - tekuće zlato za njegu kože

Nikel kozmetika prožeta je zdravljem i ljepotom hrvatskog Mediterana. Prirodni, visokoučinkoviti i sigurni sastojci u kombinaciji s djevičanskim uljem masline, za blistavu ljepotu kože.

Jabuka - protiv bora

Jabuka je bogata vitaminima, osobito C vitaminom. "Jedna jabuka na dan - doktor iz kuće van!" toliko je istinita, da se čak i glasovno podudara, te ju je lako zapamtiti, usvojiti i primijeniti. Slično je i u engleskom govornom području "An apple a day keeps the doctor away!".

Lux - intenzivna njega protiv bora

NiKEL produkti iz luksuzne linije, s maksimalnim udjelom aktivnih sastojaka, protkani biljem koje raste u netaknutoj prirodi hrvatskog Mediterana, očarat će sva Vaša osjetila i Vašoj koži dati ljepotu i biserni sjaj.

Smilje - blistava koža bez bora

Smilje je u hrvatskom narodu opjevano i od davnina korišteno za zdravlje i ljepotu kože. Immortelle, besmrtan, naziva se „eliksirom mladosti“. Protkano bogatim morskim aerosolom, smilje raste u netaknutoj prirodi Mediterana na kamenim stijenama, uz more, ispod vrelog sunca, gdje uspijeva samo poneka travka. U kasno proljeće sunčani cvjetići smilja, puni energije, zablistaju svojim opojnim mirisom u svojoj punoj ljepoti.

Control 365

Pod zaštićenim nazivom CONTROL 365, nastala je kolekcija proizvoda nagrađena sa šest zlatnih medaljama na svjetskim izložbama inovativnih proizvoda.

Ruža - baršunasta koža

Ruža, simbol ljepote i ljubavi. Njene baršunaste latice naprosto mame da ih prinesemo licu! Za baršunastu kožu poput ružinih latica, miris i djelovanje ruža uhvaćeni su i sačuvani u Nikelovim proizvodima s ružom.

Hijaluron - punoća kože

Hijaluron puni stanice vlagom dajući koži svježinu i punoću. Hijaluronska kiselina u koži djeluje kao molekularna spužva, na sebe veže vodu, povećava volumen kože. NiKEL prirodni proizvodi s hijaluronom i vitaminima nagrađeni su s osam svjetskih zlata na izložbama inovativnih proizvoda u Americi, Kanadi, Aziji, Rusiji, UK i EU.

Tratinčica - protiv pjega

Obnavlja stanice kože, posvjetljuje melanin u epidermi. Smanjenjuje intenzitet ili potpuno uklanjanje pjege.

Naranča - svježa koža

Glavni sastojci kore su eterično ulje i gorke tvari, a ploda vitamin C i flavonoidi. Miriši slatko, toplo, zrači svježinom, snažno voćno, citrusno, radosno i uzbuđujuće. Činjenica je da je utjecaj naranče na imunitet, zdravlje i ljepotu kože, ali ništa manje važno i na raspoloženje ogroman.

Ruža

Ruža je izuzetno bogata C vitamonom, od davnina se koristi u njezi i prehrani. Ruža intenzivno hidratizira i njeguje kožu. Kolekcija RUŽA nagrađena je sa sedam zlatnih medalja na svjetskim izložbama inovativnih proizvoda u Aziji, UK i EU.

NiKEL PRIVÉ

NiKEL PRIVÉ, sasvim novi svijet ljepote i anti-aging njege. Inovacija nagrađena zlatnim medaljama u Aziji, Americi i Europi. U Londonu, ova ekskluzivna kozmetika nagrađena je DVOSTRUKIM ZLATOM ZA INTERNACIONALNI IZUM GODINE.

Control 365 - dubinska hidratacija

Način na koji njegujemo svoju kožu itekako ima utjecaj na njezin izgled. Također, svaka je koža drukčija te, posljedično, zahtijeva prilagođenu njegu. Dok nam u mladosti koža ponajprije zahtijeva hidrataciju, s godinama se postavke naše kože mijenjaju te nam najviše muke zadaju sitne bore, neujednačenost vlage, manjak elastičnosti…