🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚
🌹 Nova SILKY NATRUE linija - Inovacija ovjenčana bojom moći i znanja, nastala u dosluhu s prirodom. Dostava za sve narudžbe 3.85 eura (29.00 kn) 🚚

Hijaluron - punoća kože

Hijaluron puni stanice vlagom dajući koži svježinu i punoću. Hijaluronska kiselina u koži djeluje kao molekularna spužva, na sebe veže vodu, povećava volumen kože. NiKEL prirodni proizvodi s hijaluronom i vitaminima nagrađeni su s osam svjetskih zlata na izložbama inovativnih proizvoda u Americi, Kanadi, Aziji, Rusiji, UK i EU.

Hijaluronska kiselina tzv. hijaluron sastavni je dio naše kože, djeluje kao „spužva“, puni stanice vlagom dajući koži svježinu i punoću. Starenjem, stanična sinteza hijalurona je smanjena, no, bez brige, hijaluron iz linije Nikel HYALURON+VITAMINI ima dovoljno male molekule koja ulazi u duboke slojeve epiderme. Dodatno oduševljava što ovo nije još jedna linija kozmetike s hijaluronom u nizu, veliku razliku čine pomno odabrani vitamini koji imaju ulogu da štite kožu, potiču sintezu kolagena, revitaliziraju, poboljšavaju mikro-cirkulaciju i „imunitet kože“!

Hyaluron Energizirajuća maska +B+C vitamin 18,58 €
139,99 kn
- +
Recenzije (4)
Trenutno vraća sjaj koži, puni stanice vlagom, daje joj energiju i blistavost.
Hyaluron Serum +C+E+B vitamin 26,54 €
199,97 kn
- +
Recenzije (13)
Intenzivan revitalizirajući serum za sve tipove kože.
Hyaluron Balzam oko očiju +A+E vitamin 18,58 €
139,99 kn
- +
Recenzije (5)
Bogati balzam za dubinsku njegu protiv bora i isušene kože oko očiju.
Hyaluron Krema +C+E vitamin 23,89 €
180,00 kn
- +
Recenzije (15)
Vitamin C stimulira stvaranje proteina kolagena koji je važan za održavanje mladenačkog izgleda kože i odgađanje pojave znakova starenja, primjerice bora.
Hyaluron Noćna krema +A vitamin 23,89 €
180,00 kn
- +
Recenzije (15)
Bogata umirujuća krema za suhu i vrlo suhu kožu.
Hyaluron Krema za ruke +B+E vitamin 17,25 €
129,97 kn
- +
Recenzije (1)
Intenzivno obnavlja lipide u koži i štiti kožu od iritacija.